Noark este liderul global in productia si distributia de dispozitive electrotehnice
Noark este o companie globala ce activeaza in sectorul electrotehnic. Produsele si accesoriile Noark ajung pe trei continente, prin intermediul centrelor de distributie din Shanghai, LA si Praga, iar reteaua de distributie este in continua expansiune.

 • Mai multe detalii

  Produsele Noark se impart in mai multe clase, iar fiecare clasa de dispozitive si accesorii are un catalog dedicat de prezentare. Aceste cataloage ofera informatii cu privire la produse, date tehnice, informatii de utilizare si specificatii pentru fiecare produs in parte.

  Ce contine catalogul cu dispozitive pentru instalare (Instalation devices)?

  In acest catalog veti putea descoperi o gama diversa de mini intreruptoare de circuit, cu 5 tipuri specifice de instrumente. De asemenea, catalogul contine un capitol dedicat izolatorilor si accesoriilor pentru aceste dispozitive.

  O alta parte a catalogului este dedicata dispozitivelor pentru curent rezidual. Iar spre finalul catalogului, alaturi de alte tipuri de dispozitive, veti gasi clasa dispozitivelor de protectie la supratensiune.

  Catalogul contine si informatii tehnice si un index specializat, pentru a putea descoperi mai usor toate tipurile de produse si specificatiile tehnice ale fiecarui dispozitiv.

  Alege performanta produselor Noark!

  Produsele Noark sunt de ultima generatie, iar standardele de calitate Noark sunt exceptionale. De asemenea, pentru a fi multumiti si pentru a beneficia de siguranta sporita, Noark ofera garantie suplimentara fiecarui produs.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top