Kanlux este solutia ta pentru iluminatul inteligent
De peste 30 de ani, Kanlux a avut foarte mare grija de clientii sai, oferindu-le cele mai inteligente solutii pentru iluminat locuintele. Inginerii specialisti de la Kanlux se ocupa anual de inventii noi, multi-functionale si cu un design inovativ.

 • Mai multe detalii

  Descoperiti catalogul Kanlux Domestic and Decorative Fittings

  Catalogul Kanlux pentru locuinte contine o gama extrem de vasta de solutii de iluminat si obiecte decorative. Aici puteti gasi peste 100 de produse de iluminat generale, grupate in trei mari categorii: corpuri de iluminat pentru tavan, corpuri de iluminat pentru pereti si tavan si corpuri exclusive pentru montaj pe pereti.

  Puteti descoperi tot felul de forme ale produselor, pentru a le adapta oricarui stil. Culorile si materialele, de asemenea, variaza, oferindu-va o gama incredibil de vasta de corpuri de iluminat. Puteti gasi si mai multe mecanisme. Spre exemplu, catalogul contine o gama separata de produse LED.

  Lampi si obiecte decorative

  In catalog mai puteti descoperi si lampi si obiecte de iluminat incorporate in mobilier. Insa gasiti si o gama total speciala – Fai Da Te. Aceasta contine trei tipuri de produse: Cordes, Vida, Cydea. Aceste trei tipuri de corpuri de iluminat sunt cu adevarat niste bijuterii.

  Descoperiti performanta si calitatea in solutii inovative de iluminat, numai cu ajutorul Kanlux!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top