Hager este marca ce-si respecta promisiunea
Hager este compania ce va ofera cele mai profesioniste sisteme de management si distributie a retelelor de cablu electric. De ani la rand, Hager a insemnat atat pentru clienti cat si pentru colaboratori semnul calitatii la superlativ.

 • Mai multe detalii

  De peste 50 de ani Hager este un furnizor de incredere pentru instalatiile electrice din imobile de locuit si din spatiile industriale si comerciale. Gama de produse este extrem de vasta si anual se fac patentari la nivel global, asigurant companiei Hager peste 100 de inventii noi in fiecare an.

  Ce puteti gasi in catalogul de produse Hager?

  Catalogul contine solutii inovative in ceea ce priveste managementul si distributia energiei electrice, sisteme de management a traseelor de cablu si programe de management si control al cladirilor.

  Puteti gasi in cele 14 capitole ale catalogului o multime de tablouri de distributie, o gama vasta de produse de aparataj general de protectie si aparataj modular de protectie, dar si produse de protectie la supratensiune.

  Aparatele de comanda si semnalizare nu lipsesc nici ele. Puteti descoperi in catalog contoare, detectoare de prezenta, aparate de masura . In ceea ce priveste sistemul de management al traseelor de cablu, veti gasi in catalog divese sisteme de canale si coloane si aparate ultraterminale BR.

  Apelati la produsele Hager pentru calitate garantata

  Numai alaturi de specialistii Hager veti putea gasi cele mai bune solutii pentru locuinta, biroul sau spatiul dumneavoastra comercial.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top