Steinel este compania care iti asigura solutii de iluminat pentru o viata confortabila
Steinel este o companie producatoare de sisteme de iluminat, bazata in Germania, dar cu sedii in Germania, Elvetia, Cehia si Romania si cu o retea de produse de peste 70 de tari din lumea intreaga. Compania s-a infiintat in 1959, punand accent inca de atunci pe calitatea produselor.

 • Mai multe detalii

  Catalogul general de produse marca Steinel

  In catalogul de produse Steinel puteti repera cele mai eficiente sisteme de iluminat. Pornind de la becuri bazate pe senzori profesionali, la solutii LED, puteti gasi orice tip de suport de iluminat in aceasta gama. Insa tot in acest catalog puteti gasi si aparatura pentru detectarea miscarii, de fixat pe perete sau pe tavan.

  Puteti gasi si solutii de iluminare solara, din gama Xsolar. Tot in acest catalog puteti admira si produse de iluminat pentru gradina. Spre exemplu, va puteti achizitiona din gama Steinel stalpi de iluminat si felinare de exterior.

  Fie ca discutam despre forme clasice sau moderne, Steinel este alegerea ideala.

  Puteti identifica in catalog suporturi de iluminat pe baza de halogen, LED sau senzori. Insa puteti gasi si sisteme de iluminat pentru interior, precum lustre si neoane pentru holuri, scari, beciuri si subsoluri.

  Alaturi de aceste produse veti primi si specificatiile tehnice si toate detaliile cu privire la produse, asa incat experienta dumneavoastra cu Steinel sa fie una cu adevarat profesionala.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top