Compania Scame reprezintă tradiția de a inova în permanență
Scame este o companie producătoare de elemente energetice și electrice, cu o experiență de peste 50 de ani pe piața globală. Sunt producători și distribuitori mondiali, iar portofoliul lor de produse măsoară peste 10.000 de unități.

 • Mai multe detalii

  Oferta lor vastă cuprinde sisteme avansate de instalații electrice și componente industriale sau non-industriale. Ei acoperă cu succes mai multe game de produse, printre care și cele destinate eficientizării consumului și economiei de resurse.

  Următoarele produse pot fi găsite în catalogul Scame destinat eficientizării consumului

  O gamă largă de conectori și stații de încărcare AC, alături de soluții eficiente din gama conecticii. Apoi, în același catalog puteți descoperi și gama de stații de încărcare DC. Produsele sunt indexate și sunt categorizate în funcție de dimensiuni, astfel încât să fie găsite cu ușurință și să poată fi clasate la fel.

  În portofoliul de produse Scame putem găsi soluții inovative pentru vehiculele electrice. De la cabluri de încărcare și conectori până la stații de încărcare ECO.

  Produse de calitate și standarde tehnologice la cel mai înalt nivel

  Alături de cele mai calitative produse și soluții ingenioase în electrică și electronică, Scame reprezintă și o companie foarte axată pe oameni specializați în domeniile lor de expertiză. Experții companiei inovează și investesc permanent în tehnologie, pentru a putea oferi cele mai profesioniste produse și servicii din domeniu.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top