Obo Bettermann este compania cu un portofoliu de peste 30.000 de produse de conectica
Obo Bettermann este o companie globala ce deserveste peste 40 de tari cu o gama extrem de vasta de produse de conectica in domeniul electric si mecanic. Compania are aproximativ 3000 de angajati in cele peste 40 de filiale. Cu ajutorul acestora dezvolta anual zeci de mii de produse pe care le puteti regasi in cataloagele Obo Bettermann.

 • Mai multe detalii

  Obo Bettermann VBS – cablaj inteligent si sisteme de conectica de calitate

  Spre exemplu, in catalogul Obo Bettermann VBS, puteti gasi solutii complete pentru cablaj si conectica. Puteti descoperi o gama de cutii de jonctiune si distributie, sisteme terminale si pentru montaj in pereti, sisteme de prindere pentru cabluri si tevi.

  De asemenea, in catalog veti putea identifica si tevi, conducte si sisteme de transport cabluri, alaturi de suruburi si alte elemente de fixare.

  Bucurati-va de calitatea produselor si de seriozitatea companiei

  Inovatia este una dintre cele mai respectate valori in compania Obo. Asa incat va veti putea bucura de produse de cel mai inalt standard calitativ. Toti angajatii se ocupa ca produsele companiei sa reprezinte cu adevarat istoria unui gigant in domeniul conecticii, cu traditie de peste 100 de ani.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top