Solutii de protectie a sistemelor de iluminat din gama Obo Bettermann
Obo Bettermann este o companie globala, ce isi desfasoara activitatea de distributie a produselor in peste 40 de tari. Compania ofera solutii complete de conectica in domeniul electric si mecanic. Insa ofera si servicii de siguranta si protectie impotriva fulgerului.

 • Mai multe detalii

  Tocmai in catalogul Obo Bettermann TBS vom putea descoperi astfel de solutii de protectie si sisteme avansate de paratrasnet si impamantare.

  Iata ce produse contine catalogul Obo Bettermann TBS

  Daca avem nevoie de produse si solutii in aria electrica, in special in cazul protectiei sistemelor electrice si de iluminat, catalogul TBS al companiei Obo Bettermann este solutia ideala. Aici putem gasi 3 tipuri principale de sisteme de protectie impotriva supratensiunii.

  Vom putea descoperi si dispozitive specifice de protectie la trasnete, dar si sisteme de test si masurare a tensiunii.

  Catalogul TBS contine 600 de pagini de informatii tehnice si de fise de specialitate detaliate, asa incat produsele sa fie folosite conform standardelor.

  Obo Bettermann este compania care ne poate oferi nu doar produse electrice de inalta calitate, dar si consultanta si suportul necesar pentru a le putea utiliza pe acestea in conditii de siguranta totala.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top