Obo Betterman este compania care transporta curentul electric si datele, controland energia prin inovatie
Compania Obo Betterman este un real inovator in ceea ce priveste nisa de electrice. Este o companie renumita pe piata de conductori si trasee pentru cabluri. Portofoliul de produse Obo Betterman contine sapte clase mari de produse.

 • Mai multe detalii

  Care sunt produsele ce le puteti gasi in catalogul Obo Betterman KTS?

  In acest catalog puteti gasi o serie vasta de sisteme pentru cabluri de alimentare si tavi de sustinere si transport pentru cabluri. Acestea sunt special concepute pentru cladirile industriale. De asemenea, in catalog puteti descoperi si sisteme modulare si sisteme de scari pentru crearea de trasee de cablaj.

  Obo Betterman construieste sisteme performante de transport al cablurilor, atat pentru variante de interior al cladirilor cat si pentru exterior. Exista produse realizate special pentru a putea fi utilizate in conditii de risc sau in conditii grele. Puteti descoperi in catalog sisteme din otel inoxidabil, galvanizat si pregatit chimic pentru orice situatii climatice.

  Folositi solutiile de transport al energiei si sistemele de conductori de la Obo Betterman pentru a fi siguri de calitatea si de siguranta fiecarei lucrari din domeniul electric. Alegeti profesionistii in domeniul cablajului!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top