Kress foloseste tehnologia inovatoare pentru a crea scule electrice exportate in peste 60 de tari
Kress Elektrowerkzeuge este o companie nemteasca ce livreaza scule de gaurit, drill-uri si scule electrice la cel mai inalt nivel. Kress reprezinta unul dintre cei mai mari producatori globali din aceasta nisa, cu peste 80 de ani de experienta.

 • Mai multe detalii

  Kress este o compania bazata in orasul Bisingen, inca din anul 1960. Au devenit cunoscuti la nivel global pentru seriozitatea in afaceri si pentru solutiile inovative si tehnologiile de ultima ora folosite in producerea sculelor electrice.

  In catalogul general Kress puteti gasi urmatoarele produse

  Puteti gasi un numar mare de surubelnite cu acumulator in catalog, dar puteti descoperi si ciocane rotopercutoare, flexuri, ciocane pneumatice si drill-uri cu percutie. Puteti gasi chiar si ferastraie in catalogul Kress. De asemenea, dupa ce folositi aceste produse, de obicei veti avea de curatat in urma utilizarii lor.

  In catalog gasiti si ustensile de curatare. Puteti gasi aspiratoare specifice pentru activitatile de constructie.

  Tot in acest catalog veti putea gasi si baterii de schimb pentru bormasinile bazate pe acumulatori, dar si accesorii specifice produselor. Va puteti achizitiona asadar panze si burghiuri tot din acelasi loc din care va luati si piesele si sculele principale din aceasta gama.

  Asadar, la Kress Elektrowerkzeuge, puteti beneficia de calitate si de siguranta in toata gama de scule principale pentru uz casnic si profesional. Puteti cumpara totul din acelasi loc, beneficiind de calitatea, de seriozitatea si de durabilitatea produselor nemtesti.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top