Gewiss Domotics este catalogul in care gasiti solutii eficiente si inovative din gama Gewiss
Gewiss este o companie ce va pune la dispozitie cele mai inovative solutii electrice, reprezentand un producator si distribuitor global de prize, intrerupatoare si panouri electrice de control performante.

 • Mai multe detalii

  Catalogul Gewiss Domotics evidentiaza o intreaga gama de produse electrice de cea mai inalta calitate. In interiorul puteti intalni prize pentru locuinta (o clasa extrem de diversificata), carcase si componente pentru montaj in pereti sau pe perete, dar si sisteme de automatizare si panouri de control.

  De asemenea, puteti descoperi in catalog si o gama de intrerupatoare si stechere, adaptoare si carcase pentru cabluri.

  Principale clasele de produse din catalogul Gewiss Domotics

  Sunt 5 mari clase de produse in acest catalog. Cele pentru uz casnic (prize si intrerupatoare), sisteme domotice pentru locuinte inteligente (sisteme wireless si dispozitive de control), sisteme de video – interfon pentru acces.

  Tot in acest catalog puteti intalni si sisteme de distributie. Acestea se impart in 2 mari clase: sisteme de distributie a datelor (elemente de cablare si networking) si sisteme de distributie a energiei electrice (cutii de distributie, carcase, stechere si triple, intrerupatoare si coloane de distributie).

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top