Elba - Solutii de iluminat office si pentru casa
Luminile bine pozitionate, de accent, ambientale sau de lucru sunt importante in orice spatiu de interior sau exterior. SCAT Sistem va pune la dispozitie sisteme de iluminat profesionale pentru cele mai exigente cerinte.

 • Mai multe detalii

  In catalogul Elba Office & Retail veti gasi produse profesionale, in general pe baza de LED-uri, destinate spatiilor comerciale, industriale si pentru depozitare.

  Produse din categoria Lineta Nova sunt dotate cu LED-uri ce se alimenteaza cu acumulatori, asigurand un iluminat redus pentru evacuarea incaperii.

  Solutii de iluminat LED CISA 04 destinate iesirii de siguranta in cladiri unde se impun astfel de sisteme de iluminat.

  Solutii de iluminat LED FelxiRail realizate cu o tehnologie modulara, moderna si flexibila au rolul de a evidentia anumite produse sau standuri specializate.

  Solutii de iluminat LightWave, LED-uri cu rol ambiental, de relaxare. Sunt ideale pentru un confort sporit in hoteluri, pensiuni sau zone pentru relaxare.

  Solutii de iluminat LED SLID-01, LED-uri patrate, cu prindere in tavan, utile in orice spatii comune. SID-02 au o forma rotunda si sunt potrivite in receptii, holuri si coridoare largi, oferind o lumina confortabila.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top