ElkoEP oferă soluții inovative în sisteme electrice și electronice de performanță.
ElkoEP reprezintă o companie cehă cu tradiție, producătoare de sisteme electrice de foarte mare performanță. Sunt pe piață de peste 20 de ani, oferind cele mai profesioniste soluții în ceea ce privește instalațiile electrice.

 • Mai multe detalii

  De-a lungul timpului și-au rafinat metodele de producție, ajungând să ofere sisteme modulare și dispozitive electronice, relee, de foarte mare calitate, dar și sisteme de prize și întrerupătoare extrem de performante. Catalogul ElkoEP Logus90 conține 6 astfel de produse, absolut fascinante.

  Iată oferta ElkoEP din Catalogul Logus90

  Acest catalog este o minibroșură dedicată sistemelor inteligente de întrerupătoare Logus90. În catalog puteți descoperi 6 mari clase de întrerupătoare de performanță înaltă.

  Clasele poartă următoarele nume: Base, Aquarella, Crystal, Metallo, Arbore și Petra.

  Fiecare clasă de produse este disponibilă în mai multe modele, însumând peste 14 versiuni ale întrerupătoarelor, în funcție de culoare și de materialele din care sunt confecționate.

  ElkoEP este o companie specializată în sisteme performante, menite să reducă consumul

  Alături de întregi sisteme de management ar resurselor, întrerupătoarele și accesoriile de utlimă generație sunt menite să asigure un consum cât mai mic în cadrul locuinței, iar integrarea lor în sistemul electric al locuinței, putem asigura confortul necesar și siguranța de care fiecare om are nevoie alături de cei dragi, în locuința sa.

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top