Sapiselco este liderul in productia elementelor de legare a cablurilor electrice
Sapiselco a pornit pe piata ca o companie de familie. Acum a ajuns sa aiba 90 de angajati si o capacitate de productie de peste 18 milioane de piese. Compania are 11 patente la nivel global si este lider in productia elementelor de lecare a cablurilor.

 • Mai multe detalii

  Cu ajutorul celor 50 de unitati de manufacturare a produselor, complet automatizate, angajatii reusesc sa produca anual sute de mii de cleme specializate pentru legarea cablurilor. Viziunea companiei se axeaza pe garantarea calitatii fiecarui produs din cataloagele Sapiselco.

  Ce gasim in catalogul general Saliselco?

  In catalogul Sapiselco gasim peste 10 clase generale de produse pentru managementul cablajelor si pentru legarea cablurilor. Putem gasi clesti specializati pentru cabluri electrice, cleme de tot felul, carlige si coliere de legare si fixare a cablurilor.

  Peste 18 milioane de astfel de produse parasesc banda de productie a firmei zilnic. De la produse pentru siguranta si la produse pentru fixare si gestionare a cablurilor, toate pot fi gasite la Sapiselco, compania lider in productia de elemente de fixare a cablurilor electrice.

  Calitate cu orice pret

  Calitatea si creativitatea in productie sunt valori de baza pe care se bazeaza intreaga companie. Pentru a putea veni in intampinarea clientilor cu cele mai inovative solutii, Sapiselco investeste anual in cercetare si dezvoltare.

  Achizitionati cleme de fixare si suporturi pentru cabluri de la liderii pe piata mondiala in acest sector, compania italiană Sapiselco!

 • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
  Sector 2, Bucuresti, Romania
 • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • iconTelefon: +40 374 884 456
 • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
  Sambata – Duminica: Inchis
Top