Avand ca obiectiv principal distributia si furnizarea de produse si echipamente pentru instalatiile electrice de joasa si medie tensiune, Scat Sistem va ofera o gama variata de produse si echipamente electrice, atat pentru uz civil, cat si industrial, printre care se pot regasi si generatoarele electrice si integrarea generatoarelor de putere.

Rolul acestora este de a alimenta cu curent electric consumatoarele, receptorii si de a incarca bateriile de acumulatoare. Principala caracteristica tehnica a fiecarui generator de curent electric este puterea maxima sau puterea nominala, furnizata de acesta. Un rol important in alegerea corecta a generatorului electric il joaca, in principal sarcinile unor motoare puternice, la echilibru instabil, de varf, de care trebuie sa se tina seama, la dimensionarea acestuia.

Importator si distribuitor de echipamente electrice si solutii smart home, cu experienta indelungata in productia, integrarea generatoarelor de mare putere sau a tablourilor electrice, Scat Sistem furnizeaza solutii complete privind generatoarele de putere, tablourile de forta si automatizare.

Generatoarele electrice  au un rol important in alimentarea cu curent electric in momentul in care sistemul, deja existent, nu mai face fata sau nu exista alte alternative de alimentare. Scat Sistem va ofera alternative profesionale de generatoare de mare putere si in plus, cele mai bune solutii  de automatizari smart home.

La alegerea unui generator de curent electric, utilizatorul trebuie sa tina seama de cateva caracteristici esentiale ale acestuia, precum: pretul eficienta si simplitatea in exploatare, utilitatea acestuia, dar si costurile de exploatare si de intretinere.

Generatoarele de curent electric trebuie sa fie cat mai bine dimensionate pentru bugetul si nevoile fiecaruia. Pretul, eficienta, utilitatea si costurile de exploatare sau intretinere sunt esentiale, cand vine vorba de achizitionarea unui generator electric. Puterea furnizata de generatorul electric si tipul consumatorilor sunt caracteristicile tehnice cele mai importante in dimensionarea corecta a acestuia.

Scat Sistem va vine in ajutor cu solutii profesionale pentru automatizarea cladirilor si productia si integrarea generatoarelor electrice. Generatoarele electrice de mare putere au rolul de a prelua sarcinile unei instalatii nefunctionale sau atunci cand nu exista alta alternativa de curent electric. In functie de nevoile fiecaruia, generatoarele se impart in:

• Generatoare curent pe benzina;
• Generatoare curent pe motorina;
• Generatoare curent digitale;
• Generatoare curent insonorizate;
• Generatoare curent pentru sudare;

Atunci, cand alegeti un generator electric trebuie sa luati in considerare mai multi factori, de la tipul acestuia si puterea lui, pana la nivelul de zgomot. Astfel, generatoarele electrice se pot clasifica:

Dupa tensiunea furnizata:

• Generatoare de curent electric monofazat, care asigura o singura faza si o singura tensiune nominal de 230 de volti;
• Generatoare de current electric trifazat, ce asigura furnizarea a trei faze si o tensiune nominal, intre doua faze, de 400 de volti sau de 230 de volti;
• Dupa tipul motorului si consum: pe benzina sau motorina (tip motor 2 sau 4 timpi);
• Dupa sistemul de automatizare:
- Cu pornire automata ( util atunci cand cade curentul).
- Cu pornire electrice (la cheie);
- Cu pornire manuala (cu electromotor sau la sfoara).
• Dupa regimul de lucru si utilitate:
- Permanent – in acest caz este util un generator pe motorina, mai rezistent;
- Ocazional – in aceasta situatie este recomandat un generator pe benzina.

Indiferent de tipul generatorului electric, orice utilizator trebuie sa tina cont, la alegerea acestuia, in principal, de puterea pe care o furnizeaza acesta.

Cumparand de la noi, generatoarele de curent beneficiati de urmatoarele avantaje:

Aveti la dispozitie o gama larga de generatoare electrice, generatoare performante, echipate cu motoare Diesel sau pe motorina, de la producatori de renume.

Scat Sistem va ofera cele mai eficiente solutii de automatizari de generatoare de curent electric.

In ceea ce priveste logistica si distributia acestui tip de materiale, avem contracte cu producatori de renume din Uniunea Europeana si asiguram totodata distributia unor fabrici de renume, precum: EATON, SCHNEIDER, LEGRAND, OBO, GEWISS si alti producatori consacrati.

Costurile de exploatare si intretinere, simplitatea exploatarii unui generator si pretul acestuia sunt  caracteristici esentiale, de care noi  tinem cont.

Aveti posibilitatea sa achizitionati si generatoare de curent echipate cu componente digitale de cea mai buna calitate, care fac diferenta intre un generator de curent normal, cu o durata de viata de cativa ani si un generator de current cu o durata de viata de cateva zeci de ani.

In calitate de distribuitor principal si furnizor de solutii complete, pentru siguranta in alimentarea cu energie electrica, va oferim o gama larga de generatoare de curent, care sa asigure functionarea optima a echipamentelor dumneavoastra electrice.

Va oferim solutii, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, atat ca utilizator casnic, cat si industrial.

In calitate de importator si distribuitor direct, va oferim generatoare pentru bugetul fiecaruia.

Este important de retinut, ca atunci cand trebuie sa cumparati un generator, trebuie sa aveti in vedere, in primul rand calitatea componentelor acestuia. Componentele unui generator se uzeaza, indiferent ca generatorul functioneaza putin sau deloc. Astfel, calitatea componentelor, cu care este echipa un generator, este esentiala, ceea ce va decide in final durata de viata a unui generator, dar si costul intretinerii acestuia. De aceea, Scat Sistem va pune la dispozitie oferte variate de generatoare electrice, de la producatori de top.

In ceea ce priveste utilizarea unui generator electric este important sa se ia in calcul si un factor de siguranta de 15-20%, pentru a nu suprasolicita generatorul de curent si a prelungi viata acestuia, prin micsorarea uzurii.

Pentru oferta nostra completa de produse, nu ezitati sa vizualizati sectiunea de Cataloage Electronice, unde puteti gasi cataloage bine structurate si elaborate, cu informatii tehnice complete despre produsele, pe care vi le punem la dispozitie. La noi gasiti solutii complete privind generatoarele de mare putere, tablourile de forta sau automatizari.

Penele dese de curent, fluctuatiile dese de tensiune vor fi de domeniul trecutului, daca achizitionati un generator electric de calitatea superioara.

In cazul in care nu sunteti siguri sau nu stiti ce generator vi s-ar potrivi mai exact, nu ezitati sa ne contactati. Va putem ajuta sa luati cea mai buna decizie.

  • iconSoseaua Electronicii nr. 19,
    Sector 2, Bucuresti, Romania
  • iconAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • iconTelefon: +40 374 884 456
  • iconLuni – Vineri: 8:30 AM – 17:00 PM
    Sambata – Duminica: Inchis
Top